• Ελληνικα

Γραφεία στο κέντρο της Αθήνας, Μάρνη 59

Property Overview

  • Τιμή 200,000 €
  • ΕίδοςΕπαγγελματικός χώρος
  • Πωλήθηκε Όχι
  • Συμβόλαιο Πώληση
  • ΚατάστασηΔιαθέσιμο
  • ΤοποθεσίαΝομός Αττικής
  • Τετραγωνικά170 τμ
  • Δωμάτια10
  • Μπάνια2

Περιγραφή

Εμπορικός (γραφείο) χώρος στον τρίτο όροφο ενός κτιρίου στη γειτονιά του Μεταξουργείου, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Αθήνας, σε μικρή απόσταση από την πλατεία Μεταξουργείου από τη μία πλευρά και την πλατεία Ομονοίας από την άλλη.
Πλατεία Ομονοίας – μέρος του διάσημου ιστορικού τριγώνου της Αθήνας και της παλαιότερης πλατείας της πόλης. Το 2020, ο Δήμος Αθηναίων έκανε εκτενείς ανακαινίσεις στην πλατεία. Η περιοχή γίνεται πάλι μια προνομιακή τοποθεσία στην πόλη της Αθήνας. Τα τελευταία δύο χρόνια, πολλές διάσημες αλυσίδες ξενοδοχείων έχουν αγοράσει και μισθώσει μια σειρά από ακίνητα γύρω από την πλατεία, όπως τα Marriot, Brown και Melia.
Στην πλατεία Avdi (στο Μεταξουργείο), μπορείτε να βρείτε εστιατόρια, καφετέριες, θέατρα και μια γκαλερί τέχνης και όλα αυτά, σε συνδυασμό με φεστιβάλ και εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται συχνά στην πλατεία, προσελκύουν πολλούς κατοίκους και επισκέπτες.
Το ακίνητο έχει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης (βολικές δημόσιες συγκοινωνίες, μόλις 300 μέτρα από το σταθμό του μετρό Μεταξουργείο και 500 από το σταθμό του μετρό της πλατείας Ομόνοια).
Το ακίνητο χωρίζεται επί του παρόντος σε 10 γραφεία διαφορετικών μεγεθών με τις ακόλουθες διαστάσεις:
1. Γραφείο 14,6τμ στην τιμή των ευρώ 20.000
2. Γραφείο 13,9τμ στην τιμή των ευρώ 20.000
3. Γραφείο 13,9τμ στην τιμή των ευρώ 20.000
4. Γραφείο 13,9τμ στην τιμή των ευρώ 20.000
5. 2 γραφεία, ένα με 13,8τμ και το δεύτερο με 11,5τμ στην τιμή των ευρώ 40.000
6. Γραφείο 16,5τμ στη τιμή των ευρώ 25.000
7. Γραφείο 17,3τμ. στη τιμή των ευρώ 25.000
8. Γραφείο 26,2τμ στην τιμή των ευρώ 35.000
9. Γραφείο 29,8τμ στη τιμή των ευρώ 35.000

Το ακίνητο έχει πολύ φως και έχει αρκετές τουαλέτες. Το κτίριο διαθέτει ανελκυστήρα. Η ιδιοκτησία μπορεί να μετατραπεί για χρήση ως επιχειρηματικό κέντρο (για παράδειγμα στο στυλ των κοινόχρηστων χώρων εργασίας), με μια ωραία μηνιαία απόδοση.
Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στην Πλατεία Ομονοίας. Η πλατεία είναι ένα πολυσύχναστο μέρος όπου συναντιούνται τουρίστες, vendors και περαστικοί. Η πλατεία ήταν ένας κοσμοπολίτικος χώρος συνάντησης για άτομα από τη μεσαία τάξη μέχρι τον Β “ Παγκόσμιο Πόλεμο, με πολλά μεγάλα ξενοδοχεία, όπως το Μέγα Αλέξανδρος και το ξενοδοχείο Πάγκειον. Μετά τον πόλεμο, χτίστηκαν εστιατόρια, θέατρα, καφετέριες και ξενοδοχεία κοντά στην πλατεία. Μια εκτεταμένη ανακαίνιση της πλατείας ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2020.

Σήμερα, πολλές αλυσίδες ξενοδοχείων αγοράζουν και μισθώνουν ακίνητα γύρω από την πλατεία, για παράδειγμα: το κτίριο του Old County Hall θα γίνει ξενοδοχείο αλυσίδας Marriott. Η αλυσίδα Brown Hotel αποκτά και μισθώνει κατάλληλους δεσμούς γύρω από την πλατεία και διαθέτει διάφορα ξενοδοχεία με βαθμολογία αστέρων: το πρώην Old La Mirage Hotel, το Ilion Hotel, το ξενοδοχείο Acropol. Το Βρετανικό Ίδρυμα αγόρασε πρόσφατα το ξενοδοχείο Titania (400 δωμάτια) με κόστος 55.000.000 €. Το Wyndham Hotel Group ανοίγει ένα άλλο ξενοδοχείο στην πλατεία (εκτός από το ξενοδοχείο που λειτουργεί αυτήν τη στιγμή όχι μακριά από την Πλατεία Ομονοίας). Η αλυσίδα Hilton Hotels βρίσκεται επίσης στη διαδικασία απόκτησης ενός ακινήτου και ανακαίνισής του σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο κοντά στην πλατεία. Επιπλέον, η γαλλική εταιρεία Boisee Finances αγοράζει επί του παρόντος ένα ακίνητο κοντά στο Εθνικό Μουσείο Αρχαιολογίας για να το κάνει ένα άλλο πολυτελές ξενοδοχείο.

Δεν χρεώνουμε προμήθεια μεσίτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και για μια προβολή (μπορούμε να προγραμματίσουμε on-line tours βίντεο των ακινήτων μας με πλήρη εξήγηση): +30 690 660 0655

Παροχές

  • Ανελκυστήρας

Τοποθεσία

Παρόμοια ακίνητα

Διαμέρισμα
70,000 €
80 τμ 1
Διαμέρισμα
280,000 €