• Ελληνικα

Κτίριο Κατοικιών 7 ορόφων, προς πώληση, Ομόνοια, Αθήνα

Property Overview

  • Τιμή 920,000 €
  • Έτος κατσκευής1977
  • ΕίδοςΚατοικία
  • Πωλήθηκε Όχι
  • Συμβόλαιο Πώληση
  • ΚατάστασηΔιαθέσιμο
  • ΤοποθεσίαΝομός Αττικής
  • Τετραγωνικά780 τμ

Περιγραφή

Κτίριο Κατοικιών
Άδεια οικοδομής κατοικιών για 14 διαμερίσματα και κατάστημα στο ισόγειο

Το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, μόλις 300 μέτρα από την πάντα ενεργή πλατεία Ομονοίας και 600 μέτρα από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο – ένα από τα πιο σημαντικά και εξέχοντα αρχαιολογικά μουσεία στην Ευρώπη.
Το κτίριο αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, πατάρι και επτά ορόφους με ανοιχτό χώρο. Υπάρχει ασανσέρ στο κτίριο. Το κτίριο μπορεί να μετατραπεί σε ξενοδοχείο διαμερισμάτων με 14 διαμερίσματα, 7 από αυτά θα είναι στούντιο και 7 θα είναι διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων.
Ημιώροφος 41 τμ: Χώρος γραφείου, με ανελκυστήρα σκάλας και ξεχωριστό WC
1 ος όροφος 82 τμ: Χώρος γραφείου, με ανελκυστήρα σκάλας και ξεχωριστό WC
2 ος όροφος 82 τμ: Χώρος γραφείου, με ανελκυστήρα σκάλας και ξεχωριστό WC
3 ος όροφος 82 τμ: Χώρος γραφείου, με ανελκυστήρα σκάλας και ξεχωριστό WC
4 ος όροφος 82 τμ: Χώρος γραφείου, με ανελκυστήρα σκάλας και ξεχωριστό WC
5 ος όροφος 82 τμ: Χώρος γραφείου, με ανελκυστήρα σκάλας και ξεχωριστό WC
6 ος όροφος 82 τμ: Χώρος γραφείου, με ανελκυστήρα σκάλας και ξεχωριστό WC
7 ος όροφος 65 τμ: Χώρος γραφείου, με ανελκυστήρα σκάλας και ξεχωριστό WC η εσοχή σε σχέση με το χαμηλότερο επίπεδο δημιουργεί την αίσθηση μιας ωραίας βεράντας.

Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στην πλατεία Ομονοίας. Η πλατεία είναι ένα πολυσύχναστο μέρος όπου συναντιούνται τουρίστες, vendors και περαστικοί. Η πλατεία ήταν ένας κοσμοπολίτικος χώρος συνάντησης για άτομα από τη μεσαία τάξη μέχρι τον Β “ Παγκόσμιο Πόλεμο, με πολλά μεγάλα ξενοδοχεία, όπως το Μέγα Αλέξανδρος και το ξενοδοχείο Πάγγειον. Μετά τον πόλεμο, χτίστηκαν εστιατόρια, θέατρα, καφετέριες και ξενοδοχεία κοντά στην πλατεία. Μια εκτεταμένη ανακαίνιση της πλατείας ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2020.
Σήμερα, πολλές αλυσίδες ξενοδοχείων αγοράζουν και μισθώνουν ακίνητα γύρω από την πλατεία, για παράδειγμα: το κτίριο Old County Hall θα γίνει ξενοδοχείο αλυσίδας Marriott. Η αλυσίδα Brown Hotel αποκτά και μισθώνει ακίνητα γύρω από την πλατεία και διαθέτει διάφορα ξενοδοχεία με βαθμολογία αστέρων: το πρώην Old La Mirage Hotel, το Ilion Hotel, το Acropol Hotel, το Theatrou Street Το British Foundation αγόρασε πρόσφατα το Titania Hotel (400 δωμάτια) με κόστος 55.000.000 €. Το Wyndham Hotel Group ανοίγει ένα άλλο ξενοδοχείο στην πλατεία (σε συνδυασμό με το ξενοδοχείο που λειτουργεί αυτήν τη στιγμή όχι μακριά από την πλατεία Ομονοίας). Η αλυσίδα Hilton Hotels βρίσκεται επίσης στη διαδικασία απόκτησης ενός ακινήτου και ανακαίνισής του σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο κοντά στην πλατεία. Επιπλέον, η γαλλική εταιρεία Boisee Finances αγοράζει επί του παρόντος ένα ακίνητο κοντά στο National Archeology Museum για να το κάνει ένα άλλο πολυτελές ξενοδοχείο.

Δεν χρεώνουμε μεσιτική προμήθεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και για μια προβολή (μπορούμε να προγραμματίσουμε on-line tours βίντεο των ακινήτων μας με πλήρη εξήγηση): +30 690 660 0655

Παροχές

  • Aποθήκη
  • Ανελκυστήρας

Τοποθεσία

Παρόμοια ακίνητα

Διαμέρισμα
95,000 €
100 τμ 3 1
Εξοχική κατοικία
11,900 €